Ervaringen van klanten

Zo fijn, eindelijk kreeg ik de mobiliteit weer terug die ik al een paar jaar miste!

“Afgelopen jaar maakte ik tijdens een bijeenkomst voor ondernemers ‘toevallig’ kennis met Roos Vrouwe. Niet wetende dat zij hemelsbreed meer in de buurt woonde dan ik van te voren had kunnen vermoeden. Toeval bestaat niet en na Roos haar verhaal te hebben gehoord dacht ik misschien kan zij mij verder helpen.

Alweer drie jaar geleden ben ik bevallen van een geweldige dochter waarbij ik helaas ook een nare blessure aan mijn stuitje heb opgelopen. Na een aantal bezoeken bij de bekkenfysiotherapeut, osteopaat, een holistische praktijk gespecialiseerd in pijnklachten en cranio-sacraal therapeut was ik fysiek gelukkig alweer een stuk beter in orde. Maar toch bleef mijn stuitje een pijnpunt. Daarnaast Ongeveer een jaar geleden bevond ik mij een jaar geleden ook op de grens van een burn-out. Ik heb de grootste moeite ondervonden om hier aan toe te geven. Uiteindelijk begon ik ook daar van te herstellen maar de vermoeidheid en problemen rondom mijn stuitje bleven.

Afgelopen najaar ben ik een aantal keren bij Roos geweest en heb ik kennis gemaakt met Eden Energy Medicine. Ik ben altijd wel bezig geweest met alternatieve geneeswijzen/coaching maar deze behandelmethode was nieuw voor mij. Al na de eerste behandeling merkte ik dat ik meer energie kreeg maar ook fysiek de nodige veranderingen ondervond. Voor het eerst sinds lange tijd stond ik echt wakker op in plaats van de hele dag het gevoel te hebben dat ik al slaapwandelend de dag door kwam. Na nog een tweetal behandelingen te hebben gevolgd begon zelfs mijn lichaam weer te voelen als voor mijn bevalling. Zo fijn, eindelijk kreeg ik de mobiliteit weer terug die ik al een paar jaar miste. Al de eerdere zorgverleners hebben natuurlijk bijgedragen aan het herstel van mijn lichaam en de blessure maar dankzij Roos heeft mijn lichaam dit verbonden tot een geheel en begonnen de puzzelstukjes op zijn plek te vallen.

Ik heb Roos ervaren als een zeer kundig, lief en vertrouwd persoon. Roos kan goed luisteren en geeft jouw op dat moment wat jouw lichaam nodig heeft. Ik ben heel erg dankbaar voor wat Roos tot dusver voor mij heeft kunnen betekenen!”

Antine Stoop-Bakker

Dat is het fijne van Energy Medicine je voelt het echt!

“De behandelingen bij Roos ervaar ik als rustgevend maar ook verkwikkend, alles wordt a.h.w. gereset.
Roos luistert intensief naar wat je vertelt, waarna ze snel weet welke behandeling ze gaat doen. Als ik weleens onrustig bij haar arriveer, dan geeft ze eerst een paar oefeningen om rustiger te worden, ik voel meteen dat het helpt. Dat is het fijne van EM je voelt het echt! Roos is een aimabele en inspirerende therapeute en neemt echt de tijd voor je behandeling.”

Saskia

Roos heeft tijd en aandacht voor je!

“Ik kwam bij Roos in een periode dat ik veel stress en hoofdpijnspanningsklachten had. Door middel van allerlei testjes zijn we erachter gekomen waar het vermoedelijk door kwam en wat welke oefeningen daar geschikt voor zijn. De basisoefeningen heb ik ook van Roos geleerd en ik moet zeggen dat ik nog iedere keer als ik deze oefeningen doe als ik weinig energie heb, ik me stukken beter voel. Daarnaast heb ik in die periode dat ik veel last had van spanning ruim een maand lang iedere dag een bepaald “protocol” doorlopen met een vast aantal oefeningen afgestemd op mij. Dat heeft me echt enorm geholpen. Ik voelde me veel relaxter en had het gevoel dat ik veel meer aan kon. Sinds die tijd gaat het ook veel beter en zodra ik voor mijn gevoel een beetje terugval, kan ik het protocol weer oppakken. Ik heb dus veel baat bij de Energie Medicine oefeningen. Roos is rustig en behulpzaam, ze heeft tijd en aandacht voor je en kijkt naar jou als persoon en naar wat het beste bij jou past. Dank je wel Roos!”

Anneloes

Het was een fijne samenwerking en een heerlijke behandeling!

“Ik ging naar Roos, omdat ik ontspanning zocht. Ik had ook een klacht, ik was de laatste tijd nogal stijf in mijn lijf als ik yogales had gegeven. Na de behandeling gaf ik les. De volgende ochtend kwam ik soepel uit bed, echt een verschil. Ik kreeg wat huiswerk mee, dat Roos echt op mij aanpaste. Het was een fijne samenwerking en een heerlijke behandeling.”

Jolanda Herngreen

De behandelingen voelen weldadig aan!

Na drie sessies met Roos zit ik veel beter in mijn vel. Mijn hele lichaam is energetisch gereset op een bijzonder prettige manier. De behandelingen door Roos voelen heel weldadig aan en Roos stemde e.e.a. heel goed af op mijn specifieke situatie. Kortom: Roos is een betrokken en gepassioneerde vakvrouw, die weet wat zij doet!

Jacqueline

Deze lessen waren zo geweldig!

Ik kwam van afgesloten, niet bewegend, overlevend weer tot openheid, blijheid en mijn energie kwam weer in beweging. Het is leerzaam, inspirerend er komen mogelijkheden weer vrij. Vanuit het hoofd in je lichaam.
Daarbij is deze plek zo ongelooflijk mooi, stilte, schoonheid, een gouden plek.
Heel erg dank je wel voor alles! Ik vind jou een prachtige energie!

Tineke

Heel prettig om in een groepje oefeningen te doen!

De oefeningen zijn voor mij bijzonder heilzaam, ik krijg er energie van en ik kom lekkerder in mijn lijf te zitten. Vermoeidheid en overprikkeldheid zijn door de oefeningen bij mij goed te verhelpen. Roos geeft duidelijk en inspirerend les en ik ervaar het als heel plezierig om in een groepje de oefeningen te doen.

Joy

Roos stemt de behandeling echt af op de persoon!

“Roos neemt eerst de tijd om verhaal aan te horen, wat prettig is. Neemt serieus wat er gezegd wordt.
Stemt behandeling echt af op de persoon. Heel prettig.”

Lia

I love doing the Daily Energy Routine together!

“Online Energy routine on ZOOM: “Thank you, Roos, for another great energy moment on this blustery and changeable day. I love doing it together, it is different from being at home and doing it on my own. My pace is generally
affected by doing it on my own at home: the dishes are looking at me, things I need to do, all distractions from focusing on the moment. Now it is someone else pace and I find it much easier to have a slower pace with this group, in my own home and just being there.”

Josie

Ik vind dat het beter met me gaat dan ik me had kunnen voorstellen!

“Ik was die dag gevallen, ik had niets gebroken, maar ik voelde me erg uit balans en beurs. Ik ken Roos, maar had nog nooit een behandeling van haar gekregen. Toen ze hoorde dat ik gevallen was stelde ze voor om gelijk langs te komen.
Ik ben heel tevreden met de behandeling die ik van Roos heb gekregen. Ik voelde me veilig bij haar en dat is belangrijk voor mij. Ik vind ook dat ze mensen tegemoet treedt met respect, dat vind ik heel plezierig in haar. We zijn nu een dag later en ik vind dat het beter met me gaat dan ik me had kunnen voorstellen. Ik denk zeker dat de behandeling daaraan heeft bijgedragen. De cijfer die ik geef van 1-10 is een 9. Dank je wel Roos!”

Mercedes

Door de behandelingen van Roos ben ik een stuk prettiger door de hele chemokuur gegaan!

“In eerste instantie stond ik wel sceptisch tegenover de behandelingen, ik was benieuwd of het zou helpen. Ik was bij de eerste chemokuur voor mijn borstkanker heel erg ziek geweest. Na de eerste kuur ben ik begonnen bij Roos. Door de behandelingen van Roos ben ik een stuk prettiger door de hele chemokuur gegaan. Ik had veel minder last van bijwerkingen en ik werd er heel ontspannen van. Ik vond het prettig en interessant om te ervaren hoe de energie door mijn lijf ging, ik had dat nooit eerder gevoeld. Ik heb ook een keer meegemaakt dat ik haast niet stil kon liggen door dat er zoveel energie door mijn armen en benen ging. Heel apart om mee te maken. Ik vond het heen en weer wiegen op de massagetafel heerlijk en als Roos haar handen op mijn hoofd legde ervaarde ik ook de energie. Ik vond het een heel bijzonder ervaring om mee te maken. En ik zou zeker Roos en de behandelingen aan andere mensen aanraden.”

Marijtje

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kan je ook contact met mij opnemen: vrouweroos@gmail.com

Ook wil ik je graag telefonisch te woord staan, daarvoor vraag ik je ook een email te sturen om een belafspraak te plannen op een voor ons beide geschikt tijdstip.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kan je ook contact met mij opnemen: 
vrouweroos@gmail.com

Ook wil ik je graag telefonisch te woord staan, daarvoor vraag ik je ook een email te sturen om een belafspraak te plannen op een voor ons beide geschikt tijdstip.

Energy Medicine Noord-Holland

Egmond a/d Hoef
Noord-Holland

Energy Medicine Noord-Holland

Egmond a/d Hoef
Noord-Holland